top of page
v-MOTION voor jouw Feest

v-MOTION   DJ Shows   100% fEESTgarantie!

Om het overzichtelijk te maken zijn de shows opgedeeld in 3 standaard shows. De varianten Brons, Zilver en Goud zijn oplopend van basis tot meest luxe versies. 

Maar geen enkel feest is hetzelfde. Daarom stellen we onze shows altijd in overleg op maat samen. Hierbij kijken we uiteraard naar de wensen maar ook naar de feestlocatie. Wij gaan altijd voor een dikke 10!

Onze silver drive-in show is de middelste en meest gekozen variant. De show heeft bewegend licht en heeft voldoende geluidsvermogen voor +/- 150 gasten.

Het grootste verschil tussen de shows op onze pagina is de verlichting. Deze show is inclusief twee movingheads. Dit is bewegende verlichting en kan hoog/laag en links/rechts licht projecteren. Als extra effect hebben wij een hazer toegevoegd. Deze toevoeging zorg er voor dat verlichting een stuk beter tot z'n recht komt.

Shows brons

Brons

Deze Bronze show is de kleinste variant. Deze toepassing is zeer geschikt voor gelegenheden waarbij het licht en geluid niet in de spreekwoordelijke spotlight staan. Hierbij draait het meer om achtergrond muziek en een kleine ambiance met basis sfeer verlichting.

 

Ondanks het kleine formaat is er wel ingezet op kwaliteit. De gebruikte apparatuur is van hoge kwaliteit en zijn ook terug te vinden in de uitgebreidere shows.

Voor de basis sfeer verlichting brengen we een fourbar mee dat geluid gestuurd is. Een geluidsset bestaande uit 2 op statief geplaatste speakers. Deze fullrange speakers hebben voldoende geluidsdruk voor +/- 75 personen.   

4,5 uur show

Allround DJ

Fourbar geluid gestuurd

Geluidsset 2 speakers op statief +/-75 personen

Op- en afbouwen

Reiskosten

Draadloze microfoon

Uplighters 

Laser

Hazer

 

Inbegrepen            Optie             Niet inbegrepen 

Shows Zilver

Zilver

Deze De Zilver show is de middelste variant en de meest gekozen van de 3. Deze show is zo samengesteld dat het fungeert als een echte party opzet. Het is geschikt voor de kleine, middel en grote feestgelegenheden. Door een specifieke DJ booth te kiezen, past alles helemaal binnen de sfeer.

Naast de intelligente basis led verlichting is de show ook voorzien van 2 movingheads. Deze dienen als accentverlichting op totums.  De totums kunnen worden voorzien van sleeves. De geluidsset bestaat uit 1 á 2 subwoofers met daarop een top speaker voor de echte punch. 

Om de show helemaal compleet te maken zijn er vele aanvullingen mogelijk. Neem contact op om het geheel passend voor uw te maken.

  

4,5 uur show

Allround DJ

Fourbar 

Geluidsset  +/-125  personen

Op- en afbouwen

Reiskosten

Draadloze microfoon

2 movingheads op totums

Uplighters 

Laser

Hazer 

Spiegelbol 50 cm

Backdrop 

Truss op statieven

Inbegrepen            Optie             Niet inbegrepen

Shows Goud

goud

De Gouden show is de grootste van de 3. 

Met deze show halen we letterlijk alles uit de kast. Deze show is daarom geschikt voor de grotere evenementen in grote ruimtes.  

Met onze grootste geluidsset kunnen we muziek verzorgen voor  +/- 175 tot 200 personen. De muziek vullen we aan met een bijpassende lichtshow. Om de beleving compleet te maken passen we een hazer (rookmachine) toe, waarbij  alle lichtstralen helemaal tot uiting komen.

Alles zullen we afstemmen aan de hand van uw wensen en de locatie van het evenement. 

  

4,5 uur show

Allround DJ

Fourbar (2x) 

Geluidsset +/-175  personen

4 movingheads op totums

Op- en afbouwen

Reiskosten

Draadloze microfoon (2x)

Uplights (6x)

Laser

Hazer 

Spiegelbol 50 cm

 

Backdrop 6 x 3.5 m1

Truss met statieven

4 extra movingheads

Inbegrepen            Optie             Niet inbegrepen